Stipe Bučar i dalje na čelu Udruženja obrtnika Jastrebarsko

Stipe Bučar i naredne četiri godine obnašat će dužnost predsjednika Udruženja obrtnika Jastrebarsko. Bučar je dobio jednoglasnu podršku skupštinara, kao i potpredsjednik Ranko Kordić. Pored predsjednika i potpredsjednika izabrani su i članovi Nadzornog i Upravnog odbora, te predloženi predstavnici u tijela Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore, gdje će jaskansko Udruženje predstavljati upravo Bučar.

Predsjednik Stipe Bučar čestitao je svim izabranim članovima na imenovanjima, zahvalio svima na ponovno ukazanom povjerenju i podršci, a posebnu zahvalu uputio je članovima tijela Udruženja u proteklom mandatnom razdoblju te im tom prilikom podijelio i zahvalnice za rad u tijelima i osobni doprinos u zaštiti, razvoju i promicanju obrtništva. Zahvalnice su primili i obrtnik Božidar Šiktar, te poslovni suradnik Udruženja obrtnika Krešimir Preprotić.

Prisutne skupštinare pozdravili su gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat, načelnik općine Pisarovina Tomica Kovačić i počasni predsjednik udruženja Ivan Puhar, koji su im zaželjeli puno uspjeha u radu u narednom razdoblju.