START IZ SNOVA: Dugoselske rukometašice sezonu otvorile slavljem u Bjelovaru

Pobjedom na gostovanju u Bjelovaru 20:19, rukometašice Dugog Sela '55 na najbolji način otvorile su novu prvoligašku sezonu

Facebook ŽRK Dugo Selo '55

Pobjedom na gostovanju u Bjelovaru 20:19, rukometašice Dugog Sela ’55 na najbolji način otvorile su novu prvoligašku sezonu. Priprema za susret nije išla na ruku treneru Nenadu Plašiću, koji nije mogao računati na Blažek, Galić i Čamber, zbog čega je iz rukometne mirovine povukao Ivu Rokavec, koja se ponovno našla u sastavu koji se pobjedom vratio iz Bjelovara.

-Start iz snova. Skupili smo se i na kraju slavili. Svaka je cura odradila svoju rolu- kaže nam trener Nenad Plašić.

Bila je to čvrsta i uzbudljivu utakmicu gdje su obje ekipe bile u vodstvu. Boljom igrom u drugom dijelu, Dugoselke su preokrenule rezultat u svoju korist i u konačnici slavile. U napadu je nezaustavljiva bila Josipa Bebek koja je postigla 10 zgoditaka, dok je na vratima svoj dan opet imala Mara Budić koja je susret završila sa 16 obrana.

-Iako smo bili desetkovani nismo se predali. Iskoristili smo sve njihove nedostatke- ističe Plašić, koji se nada mirnoj sezoni.

-Naš cilj je isti kao i lani-ostati u ligi bez borbe za ostanak. Osim toga, želja nam je promocija mladih igračica, jer u našem je sastavu pet mlađih reprezentativki, koje predstavljaju veliki zalog za budućnost. Uspijemo li u tome, ponovno ćemo imati mladu i poletnu ekipu za sezone koje nam dolaze- zaključio je Plašić.

U prvom domaćoj utakmici koja je na rasporedu za vikend Dugoselke će ugostiti ekipu Splita 2010.

-Nadam se uspješno odrađenom poslu- za kraj će trener dugoselskih rukometašica Nenad Plašić.