Stanje u prometu

Srna hoda autocestom A1, vozače se poziva na dodatan oprez

Vozi se uz ograničenje brzine
srna

Srna je uočena na autocesti A1 između 64. i 60. kilometra u smjeru Zagreba te se vozi uz ograničenje brzine, upozoravaju jutros iz Hrvatskog autokluba. Vozače pozivaju na oprez i zbog kolnika koji su u Dalmaciji mjestimice vlažni i skliski, a opasnost prijeti i od mogućih odrona.

Iz Hrvatskog autokluba upozoravaju i na privremenu regulaciju prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Tako se na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica.

Između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera. Na čvoru Ivanić-Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni krak u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).

Hrvatska
Prometni servis