fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 11:45

Najavljen šesti međunarodni turnir u hrvanju Zagreb Open Grand Prix 2019.

Napisao/la Redakcija
Najavljen šesti međunarodni turnir u hrvanju Zagreb Open Grand Prix 2019. Goran Stanzl/ PIXSELL

Povodom šestog međunarodnog turnira u hrvanju grčko-rimskim stilom za seniore UWW Ranking Series: Zagreb Open Grand Prix 2019, u organizaciji Saveza hrvačkih sportova Grada Zagreba, danas je održana press konferencija kojom je najavljen ovaj hrvački spektakl. Medijima su se tom prilikom obratili Nikola Starčević, Ivan Huklek, Božo Starčević, Milan Pavelić, predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Uvrštenjem u Ranking Series od strane Svjetske hrvačke organizacije, Zagreb Open Grand Prix i formalno je postao jedno od četiri najjača natjecanja u grčko-rimskom stilu u svijetu. Na ovogodišnjem izdanju Grand Prix turnira nastupit će reprezentativci iz 21 zemlje, a očekuje se više od 200 hrvača. Među njima će biti 9 osvajača olimpijskih medalja, 27 osvajača svjetskih i 42 hrvača osvajača zlatnih europskih medalja.

Boje hrvatske reprezentacije, osim Bože Starčevića i Ivana Hukleka, branit će još  Neven i Nenad Žugaj, Dominik Etlinger, Danijel Janečić, Antonio Kamenjašević i Ivan Lizatović. 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti