Siniša Hajdaš Dončić: SDP će imati svoga kandidata za Zagreb

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako će ta stranka imati kandidata na lokalnim izborima za Zagreb te da nije sklon priči o okupljanju SDP-a oko Tomislava Tomaševića

Jurica Galoić/PIXSELL

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako će ta stranka imati kandidata na lokalnim izborima za Zagreb te da nije sklon priči o okupljanju SDP-a oko Tomislava Tomaševića.

-Smatram da SDP Grada Zagreba mora imati svoga kandidata, no trenutno nemamo ime. Mislim da ćemo ga imati do 15. prosinca. Ovaj tjedan imamo sjednicu Predsjedništva i sve organizacije će dobiti preporuku da izađu s imenima do prosinca. SDP će imati ime za Zagreb- rekao je Hajdaš Dončić u Dnevniku Nove TV.

Priči o okupljanju SDP-a oko lidera platforme Možemo Tomislava Tomaševića, kaže, nije sklon. Potpredsjednik SDP-a osvrnuo se i na mjere koje se donose u borbi protiv koronavirusa rekavši kako su one nedostatne.

-Mi ćemo za desetak dana sigurno prijeći 10.000 zaraženih na dan. Mjere koje se donose apsolutno nisu dostatne. Nismo za potpuni lockdown, ali smo za neke mjere koje su u Češkoj i Sloveniji primijenjene. Da se smanji lokalna transmisija- objasnio je Hajdaš Dončić.