Sanja Borovec potvrđena za kandidatkinju HDZ-a na lokalnim izborima

Iza Sanje Borovec i njezinog tima, i više su nego uspješne i tri i pol godine mandata
81309396_1132744010390597_4624807916610781184_n

Iza Sanje Borovec i njezinog tima, i više su nego uspješne i tri i pol godine mandata, o kojima nam je načelnica nedavno dala i intervju. Između ostaloga, u proteklom se vremenu puno radilo na komunalnoj infrastrukturi, a ono što posebno raduje početak je izgradnje tvornice avio dijelova u Gospodarskoj zoni.

-Asfaltirali smo 12 ulica, a našim najmlađima smo izgradili dva igrališta kojih do 2017. godine nije bilo. Sada krećemo u izgradnju još jednog igrališta- kaže nam načelnica Sanja Borovec, koju naročito raduje razvoj gospodarske zone.

-Nedavno su započeli radovi na izgradnji tvornice avio dijelova. Raduje nas taj gospodarski uzlet, jer nam dolaze i novi investitori koji su već kupili zemlju za svoje pogone, a još uvijek imamo i upite potencijalnih investitora- priča nam načelnica, koja je na Općinskom odboru HDZ-a dobila jednoglasnu podršku da bude kandidatkinja stranke na predstojećim izborima.

-Idemo dalje. Puno mi znači podrška članstva, jer to je podrška svemu onome što smo radili u ove tri i pol godine. Dosta toga smo odradili, no još je puno posla pred nama- zaključila je aktualna načelnica Jakovlja, Sanja Borovec.

Lokalni izbori održat će se 16. svibnja, a uz lokalne dužnosnike birat će se i predstavnička tijela.

Hrvatska
Jakovlje
Općina
Politika
Zagrebačka županija