SA ŽUPANIJSKIH TERENA: Lonja u derbiju bolja od Kloštra

Odigrane su utakmice drugog proljetnog kola u Jedinstvenoj i Prvoj županijskoj ligi. Donosimo rezultate

prigorski.hr

Derbi susret 19. kola Jedinstvene županijske lige odigran je u Samoboru, gdje je istoimeni domaćin s 3:0 porazio trećeplasirani Mraclin prekinuvši njihovu seriju od devet uzastopnih pobjeda. U ovom kolu još su igrali; Lomnica-Stupnik 0:1, Klas-Rakov Potok 0:0, Rakovec-Sveta Nedelja 1:2, Turopoljac-Vinogradar 0:1, Strmec-Dinamo 3:3, Ban Jelačić-Naftaš Ivanić 0:0, Polet-Sloga 4:0 i TOP-Vatrogasac 3:1.

Derbi susret 17. kola Prve županijske lige-Istok odigran je u Lonjici, gdje je Lonja s 3:1 svladala Kloštar učinivši borbu za tron još neizvjesnijom. Strijelci za domaću momčad bili Salopek, Ivoš i Kobaš, dok je Jerković bio strijelac za goste. Meštrica je golom Pavla Galovića s minimalnih 1:0 slavila u Novom Čiču kod Dinamo Hidrela. Buna i Ostrna su podijeli bodove odigravši 1:1, a istim je rezultatom završio susret Zvekovac-Gaj. Mladost je s 3:0 porazila Dubravu, dok je utakmica u Banovu koja je bila nabijena između Bana Jelačić i Vatrogasca završila rezultatom 3:3. Još jučer Kupa je s 2:1 svladala Posavec.

U 19. kolu 1. ŽNL-Zapad igrali su; Mladost (KD)-Sloga SUZA 0:1, Krašić-Zrinski 2:3, Jaska-BSK 5:3, Jamnica-Bestovje 1:1, Novaki-Vrh 6:1, Bregana-Mladost (KS) 4:2, HNK Tigar Rakitje-Pušća 3:1, Mladost (L)-Klokočevac 1:2 i Savski Marof-Sava 2:2.