SA ŽUPANIJSKIH NOGOMETNIH TERENA: Lomnica nastavila niz, Dubrava slavila u Novom Čiču

Donosimo rezultate Jedinstvene i Prve županijske lige

S nova tri boda osvojena u susretu protiv Bregane, Lomnica je nastavila visoki let. Lomničani su do novog trijumfa došli pobjedom od 3:0, kojom su učvrstili poziciju pri vrhu poretka. Trenutno su Lomničani peti s 22 boda, četiri manje od vodećeg Naftaš Ivanića. Turopoljac nije dozvolio iznenađenje u susretu s Dinamom iz Jakovlja te je golovima Horvata, Mlinarića i Martinića slavio s 3:1, zadržavši bod zaostatka za vodećim Naftaš Ivanićem koji je u ovom kolu s visokih 8:0 porazio Klas.

Vrijednu gostujuću pobjedu zabilježio je Polet, koji je na Centrali s 3:1 porazio Jasku Vinogradar, a gostujuće bodove slavi i Sloga koja je sa 6:0 slavila kod Kupe. U ovom su kolu još igrali; Rakov Potok-Ban Jelačić 0:0, Zrinski-Strmec 2:4 i Vatrogasac-Mladost 3:1.

1. ŽNL- Istok: Meštrica preokretom do pobjede i prvog mjesta

Remi Kloštra kontra Posavca (1:1), Meštrica je iskoristila te današnjom pobjedom kod Gaja zasjela na tron s dva boda više od Kloštrana. Poveo je Gaj golom Čerkeza, da bi Pagadur i Mihalinčić preokrenuli rezultat na stranu Meštrice.

Dubrava je ostvarila i drugu uzastopnu pobjedu, prvu na gostujućem terenu ove sezone. U gostima u Novom Čiču, kod Dinamo Hidrela Dubravci su slavili s uvjerljivih 5:1. Gostujuće bodove slavi i Lonja koja je u Rakovcu slavila s 4:1, dok je Ban Jelačić u Maloj Buni kod Bune došao do pobjede s 2:1.

Danas su još igrali; Vatrogasac-Turopolje 0:0 i Milka Trnina-Ostrna 4:0.

1. ŽNL-Zapad: Golijada u Luki

U 9. kolu 1. ŽNL-Zapad igrali su; Mladost (L)-Krašić 7:2, Savski Marof-Sava (D) 1:1, BSK-Sloga SUZA 3:3, Pušća-Dinamo 6:2, Mladost (KD)-Novaki 2:0, Jamnica-Klokočevac 0:0 i Mladost (KS)-Vrh 3:1.