Rukometaši Gorice u televizijskom prijenosu do boda

Nakon što su prvo kolo odradili u staroj garnituri dresova od koje su se oprostili pobjedom protiv Poreča, u naredna dva susreta uknjižen je tek bod. Nakon poraza u Umagu, Goričani su jučer podijelili bodove s povratnikom u najviši rang hrvatskog rukometa, Bjelovarom, koji je prvenstvo otvorio s dvije pobjede.

Susret odigran u Srednjoškolskoj dvorani ostat će zapisan u klupskoj povijesti, kao prvi kojeg su prenosile i TV kamere, jer isti se mogao pratiti putem PlanetSporta. Na isteku šezdeset minuta rezultat je bio 25:25.

Rezultatski izjednačen susret u kojem su se momčadi konstantno izmjenjivale u vodstvu, pri čemu je najveće prednost na jednoj i drugoj strani iznosila dva pogotka na kraju je završio i najrealnijim rezultatom, podjelom bodova.

U redovima Gorice strijelce su predvodili Davor Ćavar sa šest i Jakov Vrdoljak s pet zgoditaka, dok su po šest za Bjelovar postigli Domagoj Grizelj i Filip Jurišić.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 3. KOLO
HRK GORICA – RK BJELOVAR 25:25 (15:14)
HRK GORICA: Ceković 1, Ereš 2, Laljek 4, Goričanec, Negran, Šalić, Vrbić, Purić 4 obrane, Ćavar 6, Sladoljev 7 obrana, Žarković 2, Kraljević 1, Šafranko 2, Vrdoljak 5, Gal 1, Ljubić 1.
RK BJELOVAR: Prvonožac 1 obrana, Šaravanja 1, Taras 1, Fiala 1, Repušić 1, Popović 1, Grganić 9 obrana, Vidović 1, Šimunović 1, Hecmović, Doma. Smojver 1, Domi. Smojver 2, Grizelj 6, Koncul 3, Jurišić 6, Obradović.