Rasprodan ‘hrvatski sektor’ za dvoboj sa Španjolcima

Hrvatski navijači kupili su sve raspoložive ulaznice za hrvatski sektor na stadionu Parken u Kopenhagenu
Glasgow: Navijači spremni za početak utakmice Hrvatska – Škotska na Hampden Parku Luka Stanzl/PIXSELL

Unutar četiri sata nakon početka prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatska – Španjolska u osmini finala Europskog prvenstva, hrvatski navijači kupili su sve raspoložive ulaznice za hrvatski sektor na stadionu Parken u Kopenhagenu, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Prodaja ulaznica započela je u 11 sati putem Uefinog portala, a ulaznice su se mogle kupiti uz pomoć pristupnih kodova. Oko 15 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURA 2020 protiv Španjolske, koja će biti odigrana 28. lipnja, s početkom u 18 sati.

Iz HNS-a su priopćili da će usutra, započeti slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem UEFA-inog portala, ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje Uefa ima na raspolaganju. Hrvatski nogometni savez preporučuje svim navijačima, neovisno o zemlji iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.

 

Hrvatska
Sport