Prijave za cijepljenje u Štamparu od sada i putem elektroničke pošte

Građanima se otvara i mogućnost odabira preferiranog cjepiva
nastavni zavod dr. andrija štampar Luka Stanzl/PIXSELL

Kako bi se građanima Zagreba dodatno olakšao pristup cjepivu protiv covida-19, Nastavni zavod za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar” uveo je elektroničku poštu kao peti kanal naručivanja za cijepljenje.

Tako se građani od sada mogu prijaviti i brzim i jednostavnim slanjem e-pošte na adresu [email protected], pri čemu je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, MBO sa zdravstvene iskaznice i preferiranu vrstu cjepiva.

Osim brzine i pouzdanosti ovog kanala, veliki benefit za građane predstavlja i mogućnost odabira preferiranog cjepiva, što, kažu u “Štamparu”, dodatno potvrđuje njihovu brigu i predanost za zdravlje, sigurnost, ali i zadovoljstvo svih Zagrepčanki i Zagrepčana.

Uz to, Štamparova Služba za školsku i adolescentnu medicinu organizirala je prioritetno cijepljenje cjepivom Pfizer za djecu stariju od 12 godina, koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teže oblike covida-19. Stoga su svi roditelji pozvani da se jave nadležnim školskim liječnicima telefonom ili putem adrese elektroničke pošte, kako bi iskazali interes za cijepljenje svoga djeteta. Pritom je važno navesti ime i prezime djeteta, školu i razred, datum rođenja, MBO te adresu elektroničke pošte ili broj telefona roditelja.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo