Prešao u suprotnu traku i izazvao sudar, ozlijeđeno petero mladih

Od siline udarca vozilo 25-godišnjaka se zanijelo i sletjelo u odvodni kanal te se prevrnulo na krov

Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Petoro mladih ozlijeđeno je u BMW-u jučer navečer kada je u njih udario 42-godišnji vozač u VW-u daruvarske registarske oznake, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

Sinoć oko 22:20 sata, na otvorenom dijelu ceste Štaglinec – Koprivnica, 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas. Vozilo se zanijelo i sletjelo u odvodni kanal te se prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica mladih putnika, od 18 do 24 godine, u osobnom automobilu BMW. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Također, krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW.