PPD UOČI PUTA U NJEMAČKU: Čeka nas najteži mogući ispit

U posljednjem kolu Lige prvaka PPD će gostovati kod aktualnog njemačkog i europskog prvaka THW Kiela

Goran Stanzl/PIXSELL

Pred rukometašima PPD Zagreba utakmica je posljednjeg, 14. kola Lige prvaka, u kojoj će sutra u 17 sati gostovati kod aktualnog njemačkog i europskog prvaka THW Kiela, a novi trener Ivica Obrvan očekuje da njegovi izabranici pruže dobar otpor favoriziranom domaćinu.

– Ne želim vidjeti nikako predavanje i vjerujem da ćemo ostaviti dobar dojam na kraju nastupa u Ligi prvaka. Što se tiče protivnika ne znam u kojem će sastavu nastupiti, ali ako nastupe u relativno kompletnom sastavu onda možemo govoriti o jednoj od najjačih obrana u Europi iza koje stoji najbolji svjetski golman. Naša je želja smanjiti broj tehničkih pogrešaka na minimum, podići razinu igre u odnosu na dvoboj s Telekom Veszpremom i na koncu utakmice biti zadovoljni svojom izvedbom, rekao je trener PPD Zagreba uoči puta u Njemačku.

Kapetan PPD Zagreba i hrvatski reprezentativac David Mandić vjeruje da se uz vrhunsko izdanje hrvatski prvak može nositi s momčadi za koju igra njegov reprezentativni kapetan Domagoj Duvnjak.

– Znamo da nas čeka najteži mogući ispit, ali mi vjerujemo da možemo još podići razinu svoje igre u odnosu na zadnje dvije utakmice i siguran sam da će svi moji suigrači biti maksimalno motivirani i borbeni u zadnjoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Uoči posljednjeg kola grupne faze Kiel je na trećem mjestu u skupini B sa 14 bodova, koliko imaju i Aalborg na četvrtom te ukrajinski Motor iz Zaporožja na petom mjestu. PPD Zagreb je bez ijednog boda na zadnjoj poziciji.