Povratnički koncert Dregera uz Žaegulj ZIM-a i Shegspira u petak u Boogaloou

Legendarni hip-hop veseljaci Dregermajster Crew će u petak, 4. svibnja u Boogaloou održati veliki povratnički koncert, gotovo tri godine nakon posljednjeg nastupa. Tom prilikom pridružit će im se i Žaegulj ZIM i Shegspir, momci koji su poprilično skrenuli pažnju na sebe u posljednje vrijeme u rap/trap svijetu. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na ulazu će koštati 35 kuna.

SATNICA:
22:00-23:30 Noki Nole
23:30-00:00 Žaegulj Zim x Shegspir
00:00-01:30 Dregermajster Crew
01:30-02:30 Folie (BLAW:BLAW)
02:30-04:00 DJ Rofellos (Grime Croatia)
 
Žaegulj ZIM i Shegspir su nove mlade nade hrvatskog rap / trap pokreta, a njihovi  materijali bit će objavljeni preko TDK Music etikete. Svojim prepoznatljivim stilom i potpomognuti Tiborom, s kojim dijele label i grupu Tvrdokor, dolaze u Boogaloo izvesti bengere uz koje već skaču po pozornicama skoro svaki vikend od početka 2018., te pokoju novu stvar za premijeru fanovima kao najavu albuma koji će uskoro ugledati svjetlo dana.
 https://www.youtube.com/watch?v=1qlM9dfYmEw
https://www.facebook.com/OfficalTDKM/
 
Od 2008. godine pa na ovamo, famozna audioseks skupina Dregermajster Crew predstavlja sve ono loše čega su se ljudi oduvijek sramili. Iza sebe su do sada ostavili četiri albuma (Str8 From The Klet, Nemoj Strugat, Rostna Piva i Mlada Prknad, Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!), par zanimljivih gostovanja i hektolitre popijenog alkohola. Rijetki živući danas nisu još čuli za njih. Imaju više članova nego Wu Tang (10), a mogu popiti više od Šeksa i Grdovića zajedno što su nebrojeno puta empirijski dokazali.
 
NOVI SPOT: https://www.youtube.com/watch?v=KYLCf_s7SWI
 
Na povratničkom koncertu izvodit će stvari sa zadnja dva albuma veselih imena “Rostna Piva i Mlada Prknad” i “Šampionat 2013: Borba Frente, Borba!”, a publiku će počastiti pokojom poskočicom s nikada završenog i objavljenog albuma “Pop Album/ Svemu je kumovao alkohol” što ovoj svečanosti svakako daje posebnu notu.
 
FACEBOOK PAGE http://www.facebook.com/dregermajstercrew
YOUTUBE KANAL http://www.youtube.com/user/Dregermajster?feature=watch
Fb event: https://www.facebook.com/events/138521676833544/