Poslastica u Saxu za sve ljubitelje Musea

Popularni Muse tribute bend Musaic po treći će put zasvirati u Saxu i to u subotu, 5. svibnja. Bend će izvesti najveće hitove ovih popularnih Britanaca s velikim brojem obožavatelja u Hrvatskoj. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan će iznositi 40 kuna. Posjetitelji će između ostalog tu večer moći uživati i u promotivnim cijenama pića.
 
Musaic je jedini hrvatski (i regionalni) Muse tribute bend koji vjerno dočarava koncertni Muse ugođaj. Teo Petran, Zoran Ratajec i Marko Lajtman čine svirački trio kojem pomaže semplirani “instrumentalist” dajući tako kompletan zvukovni doživljaj dostojan imena Muse tribute, a sudeći po odazivu na koncerte svojim su izvedbama već stekli značajan broj poklonika u Zagrebu.
 
Repertoar se sastoji od presjeka hitova od 1999. i “Showbiza” pa sve do zadnjeg “Drones” albuma iz 2015, dok se inače novi Museov album očekuje ove godine. Musaic je odabrao svjetski poznate pjesme koje slušatelju prezentiraju raznovrsni opus ovog velikog benda. Uz takvu “formu” nastupa ni u kojem trenutku ne dobije se dojam monotonosti i ukupna svirka od gotovo dva sata upravo je savršena mjera za dobro odmjerenu prezentaciju, a ovi su momci svojom neposrednošću i simpatičnošću dodatno razgalili srca svih fanova ovih britanskih velikana. „Singalalonganje“ je garantirano.

Facebook: https://www.facebook.com/musaic.hr
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9xL5h2u0QFY
https://www.youtube.com/watch?v=1oUtca2kUuQ
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1832092940427983/

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo