Poraz PPD Zagreba od Gorenja

Debi Igora Vorija na klupi Zagrebaša završio je porazom 22:20

Prvu pripremnu prijateljsku utakmicu u ovoj sezoni rukometaši PPD Zagreba odigrali su u Areni Zagreb protiv slovenskog Gorenja Velenja u Areni Zagreb. Debi Igora Vorija na klupi Zagrebaša završio je porazom 22:20.

-Nije lijepo izgubiti nijednu utakmicu, ali s obzirom na pet mjeseci pauze i trenažni proces u kojem smo trenutno ovo sve viđeno je bilo za očekivati. Ono s čime možemo biti donekle zadovoljni je zadnjih 15 minuta obrambenog dijela gdje smo funkcionirali jako dobro. Ovo je još jedan pokazatelj da mi ne možemo igrati na iskustvo ili “danas hoću – sutra neću”, nego svaki trening na maksimum. Ono što smo htjeli bilo je probati svih 18 igrača, gdje smo puno rotirali i vidjeli tko s kim može funkcionirati i u kojoj formaciji. Bilo je stvari koje su bile dobre, ali bilo je i onih za koje smo znali i prije utakmice da na njima moramo raditi. Sada smo dobili potvrdu, i mi treneri, ali i igrači da moraju slušati i dodatno raditi- kazao je nakon utakmice Vori.

Najbolji strijelac u redovima PPD Zagreba bio je Vistorop sa sedam zgoditaka, četiri je postigao Šipić, po dva puta u strijelce su se upisali Božović i Vuglač, dok su po jedan zgoditak postigli Ravnić, Mlakar, Burić, Obradović i Ćavar.