Poduzetnička zona Ivanić-Grad poprima novu vizuru

Radovi u Poduzetničkoj zoni u Ivanić-Gradu u punom se jeku, tako da sama zona polako poprima posve novu vizuru.

S lijeve strane na ulazu u zonu nalazi se objekt sa sivim pročeljem u vlasništvu Ljiljan S d.o.o., koji u skladu s priloženim gospodarskim programom planira izgradnju proizvodno-distributivnog centra za proizvodnju i distribuciju građevinskog materijala. Predviđeno je otvaranje do 10 radnih mjesta.Iza Ljiljan S d.o.o., u tijeku je postavljanje betonskog skeleta buduće hale Legenda promet d.o.o.

-Sukladno gospodarskom programu navedenog trgovačkog društva u planu je izgradnja proizvodne hale za proizvodnju proizvoda od papira – praznih cigaretnih tuba i skladišni prostor, a nakon izgradnje gospodarskih objekata u proizvodnom pogonu planira zaposliti ukupno 22 djelatnika na poslovima pakerice na stroju, operateri stroja, skladištari i voditelj pogona- poručuju iz Gradske uprave Ivanić-Grada.

Također, u tijeku su i radovi na izgradnji i opremanju Modularnog drvno-tehnološkog poduzetničkog inkubatora Ivanić-Grada kojim će se osigurati potrebna infrastruktura za potporu razvoju poduzetništva na području grada i okolice. Planirani modularni objekt korisne površine 722,70 m2 sastoji se od 6 jedinica za uredsko poslovanje i 7 proizvodnih jedinica.

Preostale prodane parcele čekaju pripremu građevinskih dozvola od strane investitora, dok je Grad trenutno u fazi pregovora s još dva velika investitora, od kojih je jedan pred vratima jer u Ivanić-Grad uskoro stiže višemilijunska investicija od strane Bemis Manufacturing Company iz SAD-a.