Pobjeda rukometašica Rugvice za kraj godine

Rukometašice Rugvice prvi dio sezone okončale su u pobjedničkom ritmu. Na domaćem parketu, gdje ove polusezone nisu ispustile niti jedan bod svladale su drugu ekipu Samobora s 34:25.

Igračice trenerice Andreje Mikulić odlično su otvorile utakmicu, gdje serijom od četiri pogotka tjeraju trenera gostujuće ekipe da uzme minute odmora. Sličan scenarij odvijao se i u Sesvetama, ali su ovoga puta Rugvičanke znale sačuvati svoju prednost tijekom cijelog prvog poluvremena i nisu dopustile gošćama da im opasnije zaprijete. Dobra igra u obrani i realizacija u napadu osigurale su Rugvičankama da povećaju svoju prednost kroz cijelu utakmicu za konačnih +9.

Sve igračice imale su priliku zaigrati do kraja utakmice i na najbolji način završiti ovu rukometnu godinu. Ponovno je na golu odlična bila Sikra koju je svojim obranama pratila i mlada Lea Krznar. U napadu je najefikasnija bila Diana Vincek sa 7 pogodaka, dok je kod gošći Anja Haramina postigla 8 golova.

Rukometašice Rugvice sezonu će završiti kao drugoplasirana ekipa na tablici što će biti vjetar u leđa za sljedeći dio sezone. Sada Rugvičanke čeka zasluženi odmor te će nakon božićnih i novogodišnjih blagdana uslijediti i početak priprema za novi dio sezone.