PALE SU RUDE – Rukometaši Ivanića svladali Rudar

Gostovanje u Rudama kod rukometaša Rudara jedan je od „vrućih“ rukometnih parketa. Potvrdit će to, ali se i složiti s tom konstatacijom i sudionici Paket 24 Premijer lige, najvišeg natjecanja u Hrvatskoj. No, to nije obeshrabrilo rukometaše Ivanića, koji su u posljednjoj utakmici polusezone priredili malo iznenađenje slavivši upravo u ovom malenom samoborskom mjestu.

Hrabrom igrom i velikom borbenošću tijekom svih šezdeset minuta, Ivanićani su na kraju došli do velike i zaslužene pobjede od 29:26. Bila je to osma prvenstvena pobjeda za sastav iz Ivanić-Grada. Pobjedom su Ivanićani na kraju polusezone zauzeli peto mjesto, s tek bodom manje od vodećeg dvojca Moslavina i Metalac, dok su na učinku od 17 bodova još Osijek i Rudar.

Inače, prvih šest ekipa nalazi se unutar dva boda, tako da se na proljeće može očekivati velika borba za jedno mjesto koje vodi u Paket 24 Premijer ligu.

-Raspored bi nam trebao biti povoljniji nego u jesenskom dijelu, a i igrački bi trebali biti snažniji tako da s puno optimizma odlazimo na zasluženu zimsku pauzu- poručili su iz MRK Ivanić.

Drugi dio prvenstva kreće 20. veljače, kada u Ivanić-Gradu gostuje momčad Preloga.