Ovogodišnji Floraart privukao više od 220 izlagača

floraart2018_8

-Iznimno mi je drago što se Bundek 13. put pretvorio u cvjetnu rapsodiju i najljepšu vrtnu izložbu na otvorenom u Europi. Ove izložbe ne bi bilo da nije vrijednih ljudi u njezinoj organizaciji- istaknuo je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik Organizacijskog odbora Floraarta, te pozvao Milku Ćustić, djelatnicu Zrinjevca s 42 godine staža da otvori 53. Floraart.

-Dugo nam već nedostaje vjere i ispravnih misli, a u ovoj cvjetnoj izložbi postoji beskrajna zaliha pozitivne energije. Kao što Zrinjevac svoju, već 125 godina dostupnu kvalitetnu uslugu oblikuje, prilagođava i usmjerava prema raznovrsnim potrebama svojih korisnika, tako i Floraart – osim što daje uvid u opis hortikulturnih vrijednosti nastoji svakom posjetitelju ponuditi upravo ono što ga zanima. Ova izložba nije prikaz zasebnih umjetničkih radova nego je veliko, cjelovito umjetničko djelo koje je Bundek pretvorilo u blistavu oazu i prostor užitka za posjetitelje- istaknuo je Igor Toljan, voditelj podružnice Zrinjevac i predsjednik Izvršnog odbora Floraarta. 

Više od 220 izlagača na 300 tisuća četvornih metara, atraktivan glazbeni program, zanimljive radionice i predstave, tradicionalna natjecanja poput Hrvatskog kupa florista, izbora za najljepši kućni vrt na području Zagreba i Zagrebačke županije i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, zabavni Floragrad za najmlađe, revija pasa s ciljem udomljavanja, samo su dio bogatog programa koji vas do 3. lipnja očekuje na zagrebačkom Bundeku.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo