Otac pokušao ubiti sina, verbalno prijetio i ženi

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu protiv osumnjičenog 72-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja
policija-auto

Koprivnička policija je podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva, protiv 72-godišnjeg muškarca koji je jučer oko 15 sati u mjestu Reka kod Koprivnice iz vatrenog oružja ranio svojeg sina, priopćila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je “osumnjičeni 72-godišnjak, u subotu, 7. svibnja, oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici, nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji, iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega”, naveli su iz koprivničko-križevačke Policijske uprave. Četrdeset jednogodišnji muškarac je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Osumnjičeni 72-godišnjak je uhićen na mjestu napada. I on je također prevezen u bolnicu zbog ozljeda koje je zadobio prilikom fizičkog sukoba s 41-godišnjakom. Također istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 72-godišnjak verbalno prijetio i 71-godišnjoj ženi da će ugroziti njezin život te ju je odgurnuvši lakše ozlijedio.

Crna kronika
Hrvatska