Osvojite nezaboravan vikend za dvoje na tjednu seoskog turizma Zagrebačke županije

U sklopu manifestacije otvoren je natječaj za izbor najkreativnije fotografije

Započelo je ovogodišnje izdanje manifestacije “Idemo na selo“, a s njome i prilika posjetiteljima da osvoje vrijedne nagrade.

Naime, otvoren je natječaj za izbor najkreativnije fotografije tjedna seoskog turizma u kojem mogu sudjelovati svi koji posjete neku od uključih lokacija te svoje dojmove podijele na društvenim mrežama Facebook ili Instagram. Sve što je potrebno je objaviti fotografiju koja sadrži neki od vizualnih identiteta projekta poput okvira za slikanje, letke, majice ili slično te istu označiti s @idemonaselo i hashtagom #idemo_selo.

Najbolju fotografiju izabrat će stručni ocjenjivački žiri kojega čine predstavnici Zagrebačke županije, dok će imena sretnih dobitnika biti objavljena do 20. rujna. A tu su naravno i bogate nagrade! Fotografija s najviše simpatija osvaja nezaboravan vikend za dvoje na selu, drugo plasirana paket domaćih proizvoda, a treća paket buteljiranih vina sudionika manifestacije.

Podsjetimo, manifestacija “Idemo na selo” traje do 8. rujna te u izvedbi uključuje 11 poljoprivrednih gospodarstava s područja Zagrebačke županije koja se bave seoskim turizmom, a sve informacije i novosti, zainteresirani mogu popratiti na službenim stranicama događanja.