Osebujni Ivan gostima pripremio glazbenu “Večeru za 5 na selu”

Mjesečeva sonata, Čarobna frula i Ples šećerne vile Ivanu su donijeli 29 bodova

RTL

U srijedu navečer u showu “Večera za 5 na selu” domaćin je bio osebujni pijanist Ivan Škreblin koji je priredio ukusnu večeru, ali goste je najviše zasmetao njegov nestanak usred večere, piše RTL.

Domaćin Ivan bio je vrlo uzbuđen oko pripreme večere i dolazaka gosti, što su svi primijetili kada su stigli na aperitiv, a Snježana mu je zamjerila jer za nju nije pripremio bezalkoholni napitak.

Kad se ekipa smjestila za stol domaćin im je ponudio predjelo nazvano prema Beethovenovoj Mjesečevoj sonati – Moonlight, jer ga je mjesec inspirirao za pripremu te krem juhe od povrća. Iako se Tomislavu i Snježani juha nije svidjela jer je imala previše graška unutra i smatraju da juha nije predjelo, Jelena i Lukrecia su pohvalile Ivanovu juhu.

Za glavno jelo domaćin je servirao Čarobnu frulu – pohanu pureću roladu s raznim povrćem kao prilog.

– Lijepo dekorirano, ima raznog povrća i raznih boja, pohvalio je Tomislav, a onda je domaćin negdje nestao pod izlikom da mora na toalet.

Ekipa za stolom je ostala iznenađena, a onda se dobro nasmijala toj situaciji. No to nije bio jedini put kad je Ivan nestao tijekom večere, nestao je bez riječi još dva puta, a gosti su se svaki put – dobro nasmijali!

– Desert je bio prefin, vrhunski je napravio sladoled i ta toplo-hladna kombinacija je bila mljac!, kazala je Lukrecia misleći na Ples šećerne vile pa se nadovezala:

– Ovo je bila najbolja večera na kojoj sam bila – ikad!

Za iznenađenje je Ivan odsvirao Mjesečevu sonatu, a kasnije i Olivera Dragojevića, što se ostalim natjecateljima jako svidjelo, a onda je krenulo ocjenjivanje.

– Pribojavala sam se Ivanove večere, ali jako nam je fino skuhao, komentirala je Jelena koja mu je dala ocjenu 9, dok ga je Lukrecia nagradila desetkom jer se jako dobro zabavila. Snježana mu je dala ocjenu 7 jer se smatrala zapostavljenom i nije joj se svidjelo to što je domaćin otišao od stola nekoliko puta, a Tomislav ga je ocijenio trojkom jer mu se nije svidjelo Ivanovo ponašanje.

Tako je Ivan za ukusnu večeru zbog svog neobičnog ponašanja skupio 29 bodova, ali nije uspio prijeći u vodstvo.

 

FOTO: RTL