Općina Rugvica organizira besplatne ljetne igraonice za osnovnoškolce

Općina Rugvica organizira besplatne ljetne igraonice za djecu osnovnoškolske dobi koja pohađaju Osnovnu školu Rugvica tijekom ljetnih školskih praznika s ciljem provođenja kvalitetnog vremena i edukacije u različitim aktivnostima

Općina Rugvica organizira besplatne ljetne igraonice za djecu osnovnoškolske dobi koja pohađaju Osnovnu školu Rugvica tijekom ljetnih školskih praznika s ciljem provođenja kvalitetnog vremena i edukacije u različitim aktivnostima.

Kako je ova godina specifična, te su djeca veliki dio vremena provela u svojim domovima, Općina je odlučila omogućiti raznolike programe ne bi li svako dijete pronašlo odgovarajuću aktivnost. Općina Rugvica i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo osiguravaju edukatore i materijal koji će se koristiti na radionicama, a tijekom provođenja aktivnosti djeca će biti osigurana. Za radionice rolanja i ribolova, molimo djecu da donesu svoje role i pribor za ribolov.

-Roditelji su dužni omogućiti siguran dolazak i odlazak djece na mjesto održavanja pojedine aktivnosti u točno određeno vrijeme, te se pridržavati propisanih epidemioloških mjera. Molimo roditelje da svaki dan djetetu izmjere temperaturu, te popune obrazac s podacima vezanim uz epidemiološke mjere- poručili su iz Općine.

Svako dijete može se prijaviti na samo jednu radionicu do popunjenja kapaciteta koji će se unaprijed odrediti prema mogućnostima provođenja aktivnosti. Rok prijave na igraonice je do petka, 26. lipnja do 12.00 sati.

Svoju prijavu možete popuniti OVDJE.