ONI SU NAJBOLJI- Oni su kuglači Zaprešića

Kuglači Zaprešića osvojili sve što se moglo
img_3740__648x432_q85_subsampling-2

U jednoj natjecateljskoj sezoni osvojili su Svjetski kup, Ligu prvaka i nacionalno prvenstvo. I sve to bez ijedne izgubljene utakmice! Kuglači Zaprešića ostvarili su uspjeh kakav se u sportu rijetko postiže, a tim povodom, danas ih je primio župan Stjepan Kožić.

-Ugodan je ovo trenutak. Osvojili ste sve što se u kuglačkom sportu može osvojiti! Bravo dečki, čestitke vama i onima koji su vas vodili. Ponos ste i svojega grada i Županije i Republike Hrvatske u cjelini- rekao je župan, dodavši da do uspjeha nije došlo preko noći, dapače potrebno je bilo, rekao je, puno truda, vremena i odricanja.

Kuglačima Zaprešića uručio je zahvalnicu za naročita postignuća na području razvitka sporta i izniman doprinos u promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu, te poklon bon u vrijednosti 10 000 kuna za nabavu sportske opreme.

U ime Kuglačkoga kluba Zaprešić na prijemu je zahvalio njegov predsjednik Nikola Funda. Rekao je da su ostvareni rezultati vrhunski, ali i da bi ovakav uspjeh bilo teško ostvariti bez sinergije igrača, trenera i vodstva kluba, podrške Grada, Županije i sponzora. I bez novosagrađene kuglane.

-Ponosni smo na ono što smo ostvarili u samo jednoj sezoni, u sportu je to ‘vrh vrhova- rekao je Funda, dok je buduće planove najavio dopredsjednik Lovro Benčević.

-Počeli smo razvijati novu priču. Želja nam je da na kuglanu dolazi što više djece, kako bi od njih stvorili, kroz desetak godina, nove svjetske prvake. Cilj nam je popularizirati kuglanje i u tom smislu jačati marketinške aktivnosti- kazao je Benčević.

Grad
Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija
Zaprešić