Odgođeni turniri vaterpolskog Kupa

Zbog pogoršane epidemiološke situacije Hrvatski vaterpolski savez odgodio je kvalifikacijske turnire Hrvatskog kupa za seniore

Grgo Jelavić/PIXSELL

Zbog pogoršane epidemiološke situacije Hrvatski vaterpolski savez odgodio je kvalifikacijske turnire Hrvatskog kupa za seniore, koji su se trebali igrati u prvom tjednu studenoga u Dubrovniku i Zagrebu.

-Imajući u vidu težinu epidemiološkog stanja u Hrvatskoj, a tako je i u cijeloj Europi, kao i činjenicu da u nekim klubovima ima igrača pozitivnih na Covid-19, ovakva je odluka jedina razumna i očekivana. Budući da je klubovima potrebno dati i barem sedam dana treninga kako bi se oporavili, uigrali nakon samoizolacije onih koji su na to bili primorani, odgoda prijašnjih termina kvalifikacija Hrvatskog kupa je bila neminovna. Novi termin odigravanja oba turnira će ovisiti o općoj epidemiološkoj slici, kao i onoj u klubovima-objavio je Hrvatski vaterpolo savez.

U skupini A u Zagrebu trebali bi igrati Mladost, Jadran, Mornar BS, POŠK i Medveščak, a u skupini B u Dubrovniku Jug AO, Solaris, Primorje EB, Galeb MR, Zadar 1952 i KPK.