umjesto vlakova putnike će prevoziti autobusi

Od 20. svibnja obustava prometa vlakova zbog radova na dionici državna granica – Botovo – Dugo Selo

Promet vlakova između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec bit će obustavljen od 24. svibnja u 0.10 sati do 26. svibnja u 18.50 sati
Zagreb: Pojačani promet u putničkom prometu HŽ-a Patrik Macek/PIXSELL

Zbog izvođenja radova na dionici državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će obustavljen promet vlakova između kolodvora Križevci i Botovo od 20. svibnja u 23.00 sata do 27. svibnja u 23.00 sata te između kolodvora Dugo Selo i Vrbovec od 24. svibnja u 0.10 sati do 26. svibnja u 18.50 sati.

U navedenim razdobljima, putnike će na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno, Vrbovec – Koprivnica, Križevci – Koprivnica – Kloštar i obratno, Gyekenyes – Koprivnica i obratno, Koprivnica – Dugo Selo i obratno, Dugo Selo – Vrbovec i obratno te Križevci – Dugo Selo, umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Osim toga, od 21. do 27. svibnja dio vlakova neće voziti na relacijama Križevci – Zagreb Glavni kolodvor, Križevci – Vrbovec te Dugo Selo – Zagreb Glavni kolodvor i obratno.

Zamjenski autobusi prometovat će po voznom redu vlakova. Zbog posebne regulacije prometa očekuju se kašnjenja zbog kojih se ispričavamo putnicima i molimo ih za razumijevanje.

Aktualno
Dugo Selo