Obrvan više nije trener PPD Zagreba, presudio mu mizeran bodovni saldo u Ligi prvaka

Prvu ekipu rukometnog kluba do daljnjega će voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić
ivica obrvan ppd zagreb Marko Lukunić/PIXSELL

Ivica Obrvan više nije trener prve ekipe rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, objavio je zagrebački rukometni klub.

Klub navodi da je do sporazumnog raskida ugovora s upravom kluba došlo zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka u kojima je hrvatski rukometni prvak od mogućih osam osvojio tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija kluba.

– Gospodinu Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s gospodinom Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Gospodinu Ivici Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo, rekao je direktor rukometnog kluba PPD Zagreb Vedran Šupuković.

Prvu ekipu rukometnog kluba PPD Zagreb do daljnjega će, počevši s prvenstvenim susretom s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport