OBRVAN UOČI NANTESA: Pokušat ćemo izvući najbolje što možemo

PPD sutra čeka zaostali susret 6. kola skupine B Lige prvaka

Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba sutra će od 20:45 sati u Nantesu protiv istoimenog domaćina igrati zaostali susret 6. kola skupine B Lige prvaka, a po prvi put će ih s klupe voditi novi trener, Ivica Obrvan, već treći ove sezne.

– Nantes dobro poznajem još iz vremena dok sam radio u Francuskoj, radi se o jednoj od najboljih francuskih ekipa koja je pokrivena na svim pozicijima. Imaju kombinaciju mladosti i iskustva. Možda zbog koronakrize nemaju koji bod više, ali jasno je da nam neće biti lako. Pokušat ćemo izvući najbolje što možemo, a to je da budemo konkurentni i što duže ‘živi’, kazao je Obrvan u najavi utakmice.

PPD Zagreb izgubio je svih svojih dosadašnjih 11 utakmica u Ligi prvaka, a jedan od tih poraza bio je i domaćih 24-34 od Nantesa 14. veljače.

– Od Nantesa smo već izgubili s velikom razlikom kod kuće, ali nije to naša prava slika. Moramo ući u utakmicu kao protiv Barcelone. Ne smijemo se opuštati jer oni sve kažnjavaju. Trebamo se boriti sve od početka, jer sve utakmice koje smo izgubili velikom razlikom izgubili smo na samom početku, smatra David Mandić.

Samo dva dana nakon Nantesa, PPD Zagreb će u pretposljednjem kolu u skupini ugostiti mađarski Veszprem.