NS JASTREBARSKO: Održana Skupština, odigrana finala Kupa

Miljenko Pavlaković i dalje predsjednik

U Mladini u prostorijama NK Vinogradara održana je izborna godišnja Skupština NS Jastrebarsko. Skupštini je od ukupno 24 kluba bilo nazočno njih 18. Na Skupštini je prihvaćen novi Pravilnik i Poslovnik o radu kao i promjena imena Nogometno središte Jastrebarsko u Nogometni savez Jastrebarsko.

Za novog predsjednika jednoglasnom odlukom nazočnih skupštinara izabran je dosadašnji predsjednik Miljenko Pavlaković. Za dopredsjednike su izabrani Nedjeljko Kozlovac i Marin Banković. Novi Izvršni odbor uz Miljenka Pavlakovića čine Nedjeljko Kozlovac, Marin Banković, Tomislav Kelava, Željko Pankretić, Darko Valečić, Silvestar Grčević, Matija Šimatić i Franjo Šelebaj. U nadzorni odbor izabrani su Mijo Severinac predsjednik, Luka Miković i Krunoslav Cipurić.

Novoizabrani predsjednik Miljenko Pavlaković zahvalio se svima na ukazanom povjerenju te naveo da je ova dužnost i velika obaveza te da će svi izabrani pomoći nogometu što će najviše biti moguće.

Također, u danima za nama odigrane su i tri finalne utakmice Kupa NS Jastrebarsko. Kod juniora u finalu je Vinogradar s 3:1 bio bolji od Jaske. I trofej kod pionira pripao je Vinogradaru koji je s 2:0 porazio Jamnicu. U finalu seniorskog Kupa, Jaska je na Centrali s 1:0 svladala Mladost (KS).

-Čestitke pobjednicima Kupa pionirima i juniorima Vinogradara te seniorima Jaske, kao i finalistima uz puno uspjeha u daljnjem natjecanju u Nogometnom savezu Zagrebačke županije- poručili su iz NS Jastrebarsko.