Nožem pokušala usmrtiti partnera, ranjeni muškarac uspio se domoći bolnice

Trenutno je izvan životne opasnosti

Zbog sumnje da je nožem u trbuh ubola i tako pokušala ubiti svog 27-godišnjeg nevjenčanog supruga varaždinska policija uhitila je 28-godišnju ženu koja je nakon napada pobjegla iz kuće, ali je pronađena, dok se ranjeni muškarac uspio domoći bolnice gdje je zadržan na liječenju.

Iz policije su priopćili da su nakon dojave Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije intervenirali u Gornjem Vratnu kod Varaždina, gdje je 27-godišnjak zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

Očevidom je utvrđeno da ga je tamo napala i ubola njegova 28-godišnja partnerica, nakon čega je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je izvan životne opasnosti. Žena je nakon napada pobjegla, ali su ju policajci nedugo nakon pronašli i uhitili.

U suradnji sa županijskim tužiteljstvom policija nad njom provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju, bit će predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, kažu u policiji.