NOGOMETAŠI KLOŠTRA U TRENAŽNOM PROCESU: Stipo Šimunović pojačao stručni stožer

Pojačanjima u Upravi kluba, kao i igračkim kadrom NK Kloštar najavljuje visoke ciljeve u ligi, što je u svojem obraćanju igračima i najavio predsjednik Brezovečki

Nakon mjesec i pol dana živo je na Sportskom parku u Kloštru, gdje su u srijedu s pripremama započeli nogometaši Kloštar Ivanića. Treneru Draženu Jambrečini na prozivku i prvi trening odazvao se 21 igrač i dva vratara.

-Prozivci se odazvalo i nekoliko talentiranih juniora koji su odmah pokazali opravdanost poziva i da trener s pravom može računati na nekolicinu njih u predstojećoj sezoni. Na prvom okupljanju nedostajalo je još osam prvotimaca zbog godišnjih odmora, tako da treneru Jambrečini predstoje slatke brige oko izbora momčadi- poručili su iz Kloštra.

Prvom okupljanju momčadi, kako i priliči, nazočili su predsjednik Branko Brezovečki i tajnik Ivica Krezo koji su tom prilikom sve prisutne pozdravili i kasnije počastili roštiljem. Velika novost i pojačanje u Upravi kluba je dolazak Stipe Šimunovića, donedavnog sportskog direktora Naftaš Ivanića koji će sa svojim višegodišnjem iskustvom rada u toj ulozi biti veliko pojačanje za NK Kloštar.

Pojačanjima u Upravi kluba, kao i igračkim kadrom NK Kloštar najavljuje visoke ciljeve u ligi, što je u svojem obraćanju igračima i najavio predsjednik Brezovečki.