NK Dubravu u novo stoljeće uvodi nova Uprava

Umjesto Matije Videca koji je s uspjehom odradio "klizno" razdoblje, skupštinari su povjerenje za čelno mjesto sportskog ponosa općine dali Anti Grizelju
275787648_3180749018838027_6371263435740210488_n

Županijski prvoligaš iz Dubrave na sinoć održanoj Skupštini, izabrao je novo rukovodstvo kluba koje će Dubravu povesti u novo stoljeće. Naime, sljedeće godine slavi se punih 100 godina nogometne igre u Dubravi.

Umjesto Matije Videca koji je s uspjehom odradio “klizno” razdoblje, skupštinari su povjerenje za čelno mjesto sportskog ponosa općine dali Anti Grizelju. Za dva dopredsjednika izabrani su Krunoslav Horvat i Tihomir Hrgić, dok je na mjesto tajnice izabrana Nikolina Ivančan. Izabran je i novi Upravni odbor kojeg uz gore spomenute čine; Matija Bujan, Andrei Brkljačić, Robert Hrgić, Goran Grgić, Ivan Leboš, Davor Ferdberuš i Matija Videc.

-Pred nama je priprema nove sezone u kojoj ćemo vjerujem kao i do sada biti stabilni i prvi vrhu poretka. Raduje činjenica kako nam svi igrači ostaju- istaknuo je novoizabrani predsjednik Ante Grizelj, koji veliku budućnost kluba vidi u juniorima, koji su u sezoni za nama igrali u finalu Kupa NS Vrbovec.

-Oni su naše bogatstvo i upravo u njih ulažemo najviše pažnje, a to smo pokazali i kroz sezonu jer više njih već je igralo za seniore- kaže nam Grizelj i dodaje, kako cilj kluba mora biti upravo rad s najmlađima.

Osim toga, novu Upravu očekuje i priprema proslave 100-te obljetnice, što je planirano za ljeto sljedeće godine.

-Naravno, da ćemo tako značajan jubilej proslaviti na prikladan način, kako i dolikuje takvoj obljetnici. Želja nam je na našem sportskom centru ugostiti nekog renomiranog protivnika kako bi cijeloj proslavi dali još veću važnost- zaključio je Ante Grizelj.

Dubrava
Hrvatska
Općina
Sport
Zagrebačka županija