NK Ban Jelačić novi član 4. Nogometne lige

Ban Jelačić se tako pridružio Mraclinu i Gradićima
DSC_4947-696×464

Ulaskom Save (S) kroz kvalifikacije u 3. NL- Centar, upražnjeno mjesto u 4. NL-skupina B popunit će Nogometni klub Ban Jelačić. U godini u kojoj klub iz Vukovine slavi 90-tu godišnjicu postojanja dogodio se veliki uspjeh, nakon što je momčad prošlu sezonu završila na drugom mjestu Jedinstvene županijske lige.

-U slavljeničkoj godini točka na “i” brojnih uspjeha je ovaj ulazak u Četvrtu ligu. Ovo je potvrda dobrog rada trenera Stefana Rajića i svih igrača koji sudjeluju u radu seniorske momčadi, ali i Uprave koja sve to nastoji dobro pratiti- ističe predsjednik kluba Ervin Kolarec, kojeg posebno veseli podatak kako u školi nogometa svakodnevno trenira 130 klinaca.

-Imamo šest kategorija, a u suradnji s HNK Goricom oformili smo i selekciju djevojčica. Po broju djece treći smo klub Turopolja iza HNK Gorice i Kurilovca. Djeca i mladi i dalje ostaju u našem fokusu i smjeru djelovanja- poručio je Kolarec.

Prvu službenu utakmicu ove sezone Ban Jelačić će odigrati sutra u 18 sati, kada u Vukovini u pretkolu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije gostuje Naftaš Ivanić.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija