NENAD PLAŠIĆ, trener ŽRK Dugo Selo ’55: Nek ovo potraje što duže

Pobjedom protiv ekipe Umaga rezultatom 29:25, rukometašice Dugog Sela '55 vratile su se na pobjedničke staze

ŽRK Dugo Selo '55

Pobjedom protiv ekipe Umaga rezultatom 29:25, rukometašice Dugog Sela ’55 vratile su se na pobjedničke staze. Četvrta je to ovosezonska pobjeda za Dugoselke u pet odigranih susreta, koje se s osam osvojenih bodova nalaze na visokom trećem mjestu iza vodeće Lokomotive i bodovno poravnate Podravke, koja također ima osam bodova.

-Zaista je lijep pogled na tablicu, gdje smo uz bok dviju najboljih hrvatskih ekipa. Nek ovo traje što duže- na prvu će trener Dugog Sela ’55 Nenad Plašić, čije su igračice najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela Prve lige.

Trio Bebek-Vuković-Galić koji je kombinirano postigao 21 pogodak uz standardno dobru Maru Budić na vratima bio je pretežak zadatak za gošće iz Umaga, koje su nadigrane u svim segmentima igre.

ŽRK Dugo Selo ’55

-Moram reći kako sam zadovoljan igrom. Igrali smo lijepo i lepršavo, pogotovo u prvom dijelu u kojem smo stekli šest pogodaka prednosti. Iskreno, to je bilo naših najboljih trideset minuta ove sezone- o utakmici će Plašić, čije igračice u subotu očekuje gostovanje u Pločama kod ekipe Dalmatinke.

-Teško gostovanje jer Dalmatinka je ekipa koju većinu bodova osvaja kod kuće. Vjerujem kako će se i nas nešto pitati u toj utakmici- za kraj će trener dugoselskih rukometašica.