NENAD BJELICA UOČI SHAKHTARA – Nas zadovoljava samo pobjeda

-Drago mi je što vidim da vas je više nego prije utakmice protiv Osijeka, očito je da je onda riječ o novoj povijesnoj, sudbonosnoj, odlučujućoj utakmici- u šaljivom je tonu Dinamov trener Nenad Bjelica otvorio konferenciju za novinare večer uoči zagrebačkoga okršaja protiv Shakhtara u četvrtom kolu Lige prvaka.

-Šalu na stranu, drago mi je što smo ovom utakmicom privukli toliku pažnju navijača i novinara. Vjerujem da ćemo odigrati kao protiv Atalante ili kao protiv Shakhtara u Kharkivu. Vjerujemo da ćemo biti bolji od njih, svježi smo i spremni za to i psihološki i fizički. Dečki su motivirani, opušteni, žele uživati u ovoj utakmici i, naravno, pobijediti- dodao je trener Bjelica.

Slično razmišlja i glavni generator maksimirske momčad, Dani Olmo:

-Atmosfera je super, kao uvijek. Dobro smo se pripremili, u ovu utakmicu ulazimo nakon tri pobjede od kojih je jedna u kupu i dvije u prvenstvu. Iznimno smo motivirani, vjerojatno nas čeka utakmica za povijest. Svaki igrač sanja dan kad će nastupiti u takvim utakmicama. Mi u srijedu imamo takvu priliku i sigurno ćemo pružiti sve od sebe da u tome i uspijemo.

Ukrajinske je kolege zanimalo bi li trener Bjelica bio zadovoljan bodom. Upitali su ga bi li njegova momčad igrala ofenzivno i u slučaju da, primjerice, u 80. minuti rezultat bude neodlučen.

-Nas zadovoljava samo pobjeda. Mi ćemo apsolutno ići na pobjedu- rezolutno je uzvratio trener Bjelica.