Naoružani sjekirom, palicama i pištoljem došli “izgladili” nesuglasice

Cijeli se okršaj odvio pred očima troje djece
tučnjava sjena pljačka

Sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 20-godišnjaku osumnjičenom da je u Donjoj Bistri, zbog ranijih nesuglasica, napao 22-godišnjaka pri čemu je jedan od napadačevih pomagača i zapucao.

Pritvoreni 20-godišnjak u pratnji trojice nepoznatih muškaraca naoružanih sjekirom, palicama i pištoljem, došao je do 22-godišnjaka kojeg je dvaput udario šakom u vilicu i lijevu sljepoočnicu. Nepoznati muškarac iz osumnjičenikove pratnje potom je 22-godišnjaka pokušao udariti tupim dijelom sjekire, a kako u tome nije uspio, drugi muškarac iz pratnje je iz prtljažnika automobila izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u zrak prema oštećeniku.

Ispaljeno zrno je pogodilo prozor obiteljske kuće te se zaustavilo u ormaru u sobi u vrijeme dok je u kući bila jedna odrasla osoba s troje djece, ali nitko od ukućana nije ozlijeđen.

Istražni zatvor je određen 20-godišnjaku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, preciziralo je velikogoričko tužiteljstvo.

Bistra
Crna kronika
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija