Naftaš Ivanić okupio žensku ekipu

U godini u kojoj slavi značajan jubilej, 100 godina postojanja Nogometni klub Naftaš Ivanić odlučio je napraviti još jedan iskorak. Po prvi puta u stogodišnjoj povijesti klub sa Zelenjaka okupio je žensku ekipu, a 40-ak djevojčica već je odradilo prve treninge na opće zadovoljstvo klupskog vodstva.

Kako su istaknuli iz kluba želja im je oformiti više kategorija – od limača do kadeta te djevojčicama pružiti prostor u kojem se mogu razvijati u sportu. Odlični uvjeti i stručni tim omogućit će im najbolji razvoj, a dolaskom u klub sve očekuje odlična atmosfera i pravo prijateljsko ozračje, što se vidjelo već na prvim treninzima.

Ovom prilikom iz kluba koji veliku pažnju posvećuje upravo razvoju škole nogometa pozivaju sve djevojčice rođene između 2005. te 2013. godine da im se pridruže na nogometnim terenima Sportskog parka Zelenjak.

-Ako ste djevojčica, volite nogomet, a još niste imali priliku zaigrati na pravom travnjaku, pravo je vrijeme da nam se priključite. Pomoćni teren s umjetnom travom spremno čeka da djevojčice i djevojke, po prvi puta odigraju trening i utakmicu- stoji u pozivu Škole nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić.