Na ovim mjestima u Dubravi možete besplatno surfati

Na području Općine Dubrava u rad su puštene bežične (WiFi) pristupne točke koje će mještanima i posjetiteljima općine omogućiti besplatan pristup internetu
DSC_6034

Na području Općine Dubrava u rad su puštene bežične (WiFi) pristupne točke koje će mještanima i posjetiteljima općine omogućiti besplatan pristup internetu. Postavljanje WiFi pristupnih točaka sufinancirano je sredstvima Zagrebačke županije u iznosu od 80 tisuća kuna kroz Javni poziv „WiFi 4 Smart Green Ring“.

Postavljanjem navedene mreže stvoren je temelj za otvorenu komunikaciju i bolju povezanost Zagrebačke županije uz implementaciju naprednih komunikacijskih tehnologija te besplatan pristup internetu za sve mještane i posjetitelje, kao i viši životni standard i kvalitetnija usluga. Realizacijom projekta nabavila se oprema za instaliranje pristupnih točaka WIFI (bežičnih pristupnih točaka) na šest lokacija: zgrada Općine Dubrava, DVD Zvekovac, NK Dubrava, mjesni odbor Nova Kapela, NK “CROATIA” Nova Kapela i područna škola Nova Kapela.

Internetu mogu pristupiti svi koji se nalaze unutar područja pokrivenosti, a iz Općine pozivaju sve da testiraju besplatan bežični Internet tako da svojim mobilnim uređajima, tabletom ili prijenosnim računalom, prilikom odabira dostupnih WIFI mreža, odaberu WiFi 4 Smart Green Ring, zatim klikom u kvadratić „I accept the terms of use“ te klikom na Connect i uživaju u besplatnom internetu prilikom posjeta navedenim lokacijama u Dubravi.

Dubrava
Hrvatska
Općina
Tehnologija
Zagrebačka županija