Muzej vlakića otvorio Lokomotivne izbore 2020.

Muzej vlakića Backo Mini Express ljubiteljima željeznica u subotu poklanja besplatni posjet kada će se održati "drugi neovisni, demokratski izravni izbori za najlokomotivu godine", dok će tri najsretnija glasača biti nagrađena besplatnom godišnjom kartom
PXL_130515_10642374 Željko Lukunić/PIXSELL

Muzej vlakića Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice Europe, ljubiteljima željeznica u subotu poklanja besplatni posjet kada će se održati “drugi neovisni, demokratski izravni izbori za najlokomotivu godine”, dok će tri najsretnija glasača biti nagrađena besplatnom godišnjom kartom, objavio je organizator.

– Kandidate Lokomotivnih izbora, pet vrhunskih lokomotivnih kapitalaca nekorumpiranih i bez ikakvih političkih veza i zaleđa, birači mogu pogledati i za favorita glasati na službenoj internetskoj stranici Muzeja ili Facebooku, stoji u priopćenju.

Glasači će moći svog favorita birati do subote, a svi koji izađu na birališta bit će nagrađani besplatnim obilaskom muzeja. Lokomotivno biralište bit će otvoreno od 10 do 18 sati, na adresi Muzeja vlakića Backo Mini Express, Gundulićeva 4 u Zagrebu.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo