Mraclin bez milosti za Dinamo Hidrel

Na oproštaju od domaće polusezone nogometaši Mraclina bez većih su poteškoća u turopoljskom srazu svladali Dinamo Hidrel s 4:0. Junak pobjede bio je trostruki strijelac Bruno Augustić.

Razlika u kvaliteti bila je vidljiva od prvog sučevog zvižduka, a konačna potvrda toga došla je u 22. minuti kada je Ivan Kos doveo Mraclin u vodstvo. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a gosti su u nastavku imali prvi priliku za izjednačenje. Prema mišljenju domaćih glavni arbitar Kokot prestrogo je pokazao na bijelu točku, no u dvoboju s Jakovljevićem, kao pobjednik je izašao vratar Marić koji je pročitao njegovu namjeru.

Nakon toga na scenu je stupio Bruno Augustić koji je s tri pogotka, osigurao Mraclinu uvjerljivu pobjedu i zadržavanje priključka sa susjedima iz Vukovine, Banom Jelačićem, koji je osvojio jesensku titulu.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK, 14. KOLO
NK MRACLIN – NK DINAMO HIDREL 4:0 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 I. Kos (22), 2:0 Augustić (56), 3:0 Augustić (62), 4:0 Augustić (90)
NK MRACLIN: Marić, Petravić (od 77. Kapović), J. Domitrović, M. Kos (od 84. A. Dolibašić), Desput, J. Dolibašić, Onić, Jurić (od 67. J. Cvetnić), Augustić, Roginić (od 77. Cota), I. Kos. TRENER: Marko Pancirov
NK DINAMO HIDREL: Šimić, Jakovljević, Furić (od 83. Stojsavljević), Hrkovac (od 72. Španiček),Blažević, Jurišić, Slivak, Josić, Pudić, Pandurević, Hladni. TRENER: nema