Mladost i Jug AO osigurali Final Four

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja i zagrebačke Mladosti ostvarili su i četvrte pobjede na kvalifikacijskim turnirima za Final Four Regionalne vaterpolo lige

Marko Prpić/PIXSELL

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja i zagrebačke Mladosti ostvarili su i četvrte pobjede na kvalifikacijskim turnirima za Final Four Regionalne vaterpolo lige izborivši tako plasman na završni turnir koji će se 26. i 27. ožujka održati u Zagrebu. Jug AO osigurao je i prvo mjesto u skupini, dok je Mladost osigurala jednu od prve dvije pozicije koje vode na Final Four Premier lige.

Jug AO je na turniru u Dubrovniku ostvario četvrtu pobjedu porazivši ekipu Radničkog sa 17-6. Po tri pogotka za Jug su postigli Papanastasiou i Lončar, dok su dva dodali Merkulov, Garcia, Fatović i Obert.

Mladost nastupa na turniru u Beogradu, a u četvrtom kolu Žapci su u hrvatskom okršaju slavili protiv splitskog Jadrana sa 17-12. Kharkov s četiri i Vrlić s tri gola predvodili su Mladost, dok je u redovima splitskog sastava najefikasniji bio Marinić-Kragić s četiri gola. Za prvo mjesto u skupini Mladost će se u zadnjem kolu boriti protiv Crvene zvezde.