Mjesta kalkulacijama nema, Dinamo večeras treba pobjedu

Uoči sinoćnjeg treninga susret na Groupama Areni u Budimpešti, najavili su trener Nenad Bjelica i Marin Leovac, koji bi trebao zauzeti mjesto u zadnjoj liniji

Prvotimci Dinama odradili su sinoć trening na stadionu u Budimpešti, gdje ih večeras od 20 sati očekuje uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa. Uoči treninga susret na Groupama Areni u Budimpešti, najavili su trener Nenad Bjelica i Marin Leovac, koji bi trebao zauzeti mjesto u zadnjoj liniji.

-Igramo s jako dobrim protivnikom; igraju dobar nogomet, imaju dobre pojedince i kvalitetni su kao ekipa pa će nam zadatak biti težak. Nema mjesta kalkulaciji, za nas sutra igra samo pobjeda. Tako ćemo ući u utakmicu i vjerujem da ćemo na kraju mi slaviti- kazao je trener Nenad Bjelica koji vjeruje kako su njegovi igrači spremni odigrati dobru utakmicu.

-Ne znam kako će oni igrati, ali ja vodim računa samo o tome da moja ekipa izađe sto posto koncentrirana i hrabra. Da pokuša dobiti utakmicu… Mi možemo prednost anulirati i u prvoj ili zadnjoj minuti. Siguran sam da ćemo biti samouvjereni i samopouzdani. Ferencvaros se isto tako puno pita jer su dobra ekipa, ali bitno je da moja ekipa bude na sto posto. Vjerujem da ćemo to ostvariti- zaključio je Bjelica.

Marn Leovac, nije bio odviše riješit tek je kratko kazao kako je Dinamo spreman pokazati pravo lice, te da ih Mađari nisu iznenadili u Maksimiru.

Znali smo da su dobra ekipa s kvalitetnim pojedincima. Nisu nas ničime iznenadili u prvoj utakmici na Maksimiru- rekao je Leovac.