MIROSLAV ŠKORO O KANDIDATURI ZA ZAGREB: Svi su u igri, pa i ja

Svaki član Domovinskog pokreta mora biti spreman da bude u igri, to je princip kako funkcioniramo, rekao je Škoro za Dnevnik HRT-a

Robert Anić/PIXSELL

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je kako su u Domovinskom pokretu svi u igri, pa i on, kada je riječ o kandidatu za gradonačelnika Zagreba.

-Svaki član Domovinskog pokreta mora biti spreman da bude u igri, to je princip kako funkcioniramo- rekao je Škoro za Dnevnik HRT-a.

Dodao je i da je to “jedno malo čistilište za stranku” koja je stara 10 mjeseci pa dio ljudi pokazuje ambicije i čini se da su samo zbog toga ušli u politiku.

-Mi imamo malo dugoročniji pristup svemu i želimo vratiti Hrvatsku narodu i uvesti u odgovornost u politiku. I i naravno da smo svi u igri, pa i ja- rekao je Škoro i dodao da će Domovinski pokret u sljedećih nekoliko tjedana izaći sa svojim prijedlogom za gradonačelnika Zagreba.

Kazao je kako su u nekim gradovima odnosno županijama već najavili svoje kandidate, a da će u pojedinim gradovima, županijama ili općinama podržati kvalitetna rješenja poput Vukovara gdje će podržati Ivana Penavu.