Meštrica i Milka Trnina danas odlučuju o posljednjem članu 1. ŽNL

Mnogo obrata dogodila se minulih dana u sastavima liga. Kako je Savski Marof zamijenio status sa Samoborom, a svoje mjesto u Jedinstvenoj županijskoj ligi stavio u mirovanje došlo je do velikih promjena u Jedinstvenoj i Prvoj županijskoj ligi. Novoformirana Rugvica Sava umjesto u 1. ŽNL u narednoj će sezoni, koja kreće ovog vikenda igrati u Jedinstvenoj županijskoj ligi, dok o posljednjem sudioniku Prve županijske lige danas od 18 sati na igralištu u Hruščici odlučuju Meštrica i Milka Trnina.

U Meštrici, koja je bila nadomak odustajanja od natjecanja u posljednjih desetak dana dogodile su se velike promjene. Izabrana je nova Uprava koja bi trebala ustabiliti klub, a osim toga na Meštricu je stigao i Igor Mostarlić koji je između ostaloga pokrenuo Školu nogometa M9 te preuzeo brigu o seniorskom sastavu.

-Pokrenuta je inicijativa da se klub pokuša vratiti na stare staze- tek kratko će ispred novoizabrane Uprave Dražen Došen.

Mnogo toga bit će poznato nakon današnjeg susreta u Hruščici, u koji Meštrica ulazi s velikim optimizmom, budući da su svoje redove u međuvremenu osnažili s nekoliko značajnih igrača (Šestić, Miljković, Miličević, Brtan, Biljan)

-Perspektive ima mnogo jer ovdje su sjajni uvjeti. Današnja utakmica donosi sve, jer ako ne uspijemo za novi povratak u ligu više morat ćemo raditi godinu dana. Ja mislim da ne bi trebalo biti problema, jer mi ćemo dati sve od sebe. Vjerujem kako će iskustvo presuditi- kazao nam je Mostarlić, koji je protekle nedjelje na igralištu u Gornjoj Lomnici vrlo uspješno organizirao turnir prstića na kojem je sudjelovalo deset momčadi.

Najbolja je bila Odra koja je u finalu s 3:0 svladala Vinogradar,a istim je rezultatom u susretu za treće mjesto HNK Gorica porazila Lomnicu.

Hrvatska
Sport