MEDVED O DANU POBJEDE: Cijela Vlada u Kninu poruka je koja poziva na jedinstven pristup

Ministar Tomo Medved rekao je kako mu je drago što će u Kninu biti cijela Vlada, što je snažna poruka koja "poziva sve na jedinstven pristup usmjeren stvaranju ozračja normaliziranja i zatvaranja niza poglavlja koja su na određeni način stavljena na teret hrvatskom društvu"

Marko Prpić/PIXSELL

Ministar Tomo Medved rekao je kako mu je drago što će u Kninu biti cijela Vlada, što je snažna poruka koja “poziva sve na jedinstven pristup usmjeren stvaranju ozračja normaliziranja i zatvaranja niza poglavlja koja su na određeni način stavljena na teret hrvatskom društvu”.

– To je snažna poruka koja poziva sve na jedinstveni pristup, usmjeren stvaranju ozračja normaliziranja i zatvaranja niza poglavlja koja su na određeni način stavljena na teret hrvatskom društvu.

Dostojanstveno ćemo obilježiti 5. kolovoza sa središnjim programom u Kninu, ali i u drugim županijama, gradovima i općinama, što veseli. Obilježavanje će biti specifično zbog mjera vezanih uz pandemiju koronavirusa te je u prvom planu zaštita života i zdravlja građana, nadodao je.

– Dan hrvatskih branitelja je dan u godini kad cijelo društvo zastane na trenutak kako bi se prisjetilo branitelja koji su bili spremni žrtvovati svoj život za slobodu domovine. Iskazujemo poštovanje svima onima koji su svoj doprinos dali kako bismo imali samostalnu i suverenu Hrvatsku i zajedno stvarali perspektivu za još bolju Hrvatsku, zaključio je Medved.