MATO JELIĆ, direktor Komunalca Vrbovec: Pristupanje Brckovljana Komunalcu dobra je poslovna odluka

Komunalac Vrbovec širi djelovanje na druga tržišta
DSC_7628

Općinsko vijeće Farkaševca donijelo je Odluku o prihvaćanju pristupanja Općine Brckovljani kao novog člana društva Komunalac Vrbovec d.o.o. Općina bi uplatom od 50 tisuća kuna postala suvlasnikom tvrtke u jednom postu. Odluku je vijećnicima uz načelnika Matiju Copaka obrazložio i sam direktor Komunalca Mato Jelić.

-Uvjeren sam kako je to dobra poslovna odluka. Interes je obostran, a ovime širimo firmu na druga tržišta, za što imamo sve potrebne resurse- kazao je direktor Komunalca Vrbovec Mato Jelić, naglasivši kako se pristupanjem Brckovljana očekuje povećanje prometa za oko 2 milijuna kuna godišnje.

-Komunalac Vrbovec kontinuirano rate. Prihode smo u pet godina udvostručili. Želja nam je sada podići plaće radnicima. Nažalost, u proteklom periodu zadesile su nas dvije velike nesreće, najprije ta epidemija, a potom i ova nezapamćena energetska kriza- ističe Jelić, kojeg naročito raduje što je tvrtka posljednjih godina značajna sredstva ulagala i u opremanje tvrtke nabavljajući nove strojeve, ali i zapošljavajući potrebni kadar.

Farkaševac
Grad
Hrvatska
Intervju
Općina
Vrbovec
Zagrebačka županija