Mato Čičak: U ovih pet godina bilo je više lijepih i pozitivnih priča

8. ožujka 2015. godine u Općini Rugvica dogodila se velika politička promjena. Na prijevremenim izborima, Mato Čičak i HDZ nakon punih 17 godina preuzeli su vlast u ovoj općini. Za svega 43 glasa Čičak je tada pobijedio dugogodišnjeg načelnika Ivana Remenara i okrenuo novu stranicu u razvoju općine.

-Tijekom ovih pet godina bilo je teških i zahtjevnih situacija, ali bilo je još više lijepih i pozitivnih priča zbog kojih sam ponosan što sam načelnik. Sada smo postali općina koja je primjer drugima na koji način raditi, graditi, privlačiti investitore i komunicirati- istaknuo je načelnik Mato Čičak, koji je zajedno sa svojim timom ljudi pokrenuo mnoge stvari, čime je ova mala općina postala spremna za velike stvari.

Besplatni udžbenici, ulaganje u infrastrukturu, novi vrtić, brojni socijalni programi, stavljanje djece i mladih i prvi plan, kao i najnovija mjera ukidanja poreza samo su dio onoga čime se općinska vlast

-Mjesta za napredak još uvijek ima i prema tome sigurno idemo. Još jednom, hvala vam svima na ukazanom povjerenju, a ja vam obećajem, kao i 2015. godine, da još jačim snagama krećemo prema naprijed! Rugvica to zaslužuje!- poručio je Čičak.