Matija Videc novi predsjednik NK Dubrave: Čast mi je obavljati ovu dužnost

Na izvanrednoj izbornoj Skupštini, Videcu je ukazano povjerenje da povede NK Dubravu prema stotoj obljetnici
253711394_586332475941679_198929881003379833_n

Ostavkom dosadašnjeg predsjednika Krunoslava Horvata, čelno mjesto Nogometnog kluba Dubrava ostalo je upražnjeno. Dužnost v.d. predsjednika obavljao je član Izvršnog odbora Matija Videc, koji je proteklog petka na izvanrednoj izbornoj Skupštini dobio povjerenje da bude novi predsjednik.

-2023. Dubrava slavi sto godina postojanja tako da su do sada kroz klub prošle broje generacije igrača, trenera, predsjednika i klupskih uprava, tako da mi je iznimna čast što imam mogućnost biti predsjednikom- kazao nam je novoizabrani predsjednik Matija Videc.

Uz njega članovi Izvršnog odbora su dopredsjednik Sandi Kovačić, Krunoslav Horvat, Marko Horvat, Davor Forberuš i tajnik Goran Grgić. Pred svima njima veliki je izazov i posao.

-Prvenstveno nam je želja daljnje omasovljenje naše škole nogometa gdje trenutno imamo četiri kategorije u natjecanju s oko 70-ak igrača. prstići, limači, pioniri i juniori u vrhu su svojih ligaš što nas veseli. Ovim putem zahvaljujem se svim roditeljima na podršci, kao i Nogometnom središtu Vrbovec i načelniku Tomislavu Okroši na podršci koju nam daju- ističe predsjednik Videc, kojeg naročito raduju rezultati seniorske momčadi, koja se nakon nešto lošijeg ulaska u prvenstvo razigrala i u posljednja četiri kola upisala maksimalan učinak od 12 bodova.

-Promjene su započele povratkom Ivana Leboša na mjesto trenera umjesto Dražena Fulira kojem se zahvaljujemo na svemu što je napravio za klub. Leboš je između ostaloga donio pozitivnu atmosferu, a ja sam dečkima rekao da rade ono što najbolje znaju- da igraju nogomet. U tome smo uspjeli i rezultati se vide. Naročito raduje sve veća podrška Drink united Dubrave, zbog kojih se nakon dugo vremena opet ori himna na tribinama- priča nam Videc.

U posljednja dva kola u kojima dočekuju Posavec i gostuju u Banovu, Dubrava ulazi s pete pozicije i 19 osvojenih bodova, a svi u klubu vjeruju kako se bodovni učinak može još malo podebljati.

-Očekivanja su maksimalna. Želimo odigrati što bolje možemo, a ona ćemo vidjeti kakav će nam to rezultat donijeti- zaključio je Videc, svoj prvi razgovor za 01Portal.

Dubrava
Hrvatska
Općina
Sport
Zagrebačka županija