Samobor preko Save do trofeja

Marko Pancirov odveo Samobor do pobjednika Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije

U finalu je Samobor s 3:1 svladao Savu (S)
447720885_18266983384235231_8973927607012924265_n

Nogometaši Samobora pobjednici su Kupa nogometnog saveza Zagrebačke županije nakon što su u finalu u Rakitju s 3:1 svladali Savu iz Strmca Samoborskog. Dvostruki strijelac za Samoborce bio je Filip Bradarić, a jednom se među strijelce upisao Marko Stanko Novak, čime su Samoborci na najbolji mogući način završili sezonu.

-Igralište u Rakitju za mene je sretno, jer tu sam s Mraclinom ušao u ligu više. Finale ko finale, nije bilo sjajno, zbog velikog opterećenja koje su igrači imali zbog ritma srijeda-subota-srijeda. Osjetilo se da su iscrpljeni, no mi smo bili učinkovitiji pa čak i bolji u igri i zasluženo smo osvojili naslov pobjednika- govori nam trener Samobora Marko Pancirov, kojem je to prvi seniorski trenerski trofej.

-Bitan faktor u svemu tome su igrači, a ja vjerujem kako ja imam još toga za pokazati- poručuje Pancirov, koji je proljetos sjeo na užarenu samoborsku klupu te sjajnom završnicom prvenstva doveo momčad do devetog mjesta s 47 bodova.

-Nakon dva treninga sam vidio kako je to dobra ekipa. Bilo je malo u početku otpora prema treniranju, međutim kasnije je to sjelo na svoje mjesto i to nam je donijelo taj presudni impuls u borbi za ostanak- ističe Pancirov, koji je pun hvale na Samobor i ljude iz kluba.

Spomenimo, kako je finalna utakmica između Samobora i Save bila posljednja koju je sudio Petar Jerbić koji se odlučio umiroviti.

Samobor
Sport
Zagrebačka županija